Telefon: +36 1 477 45 00
1088 Budapest, József krt. 4.Térkép

Rólunk

Az első budapesti MGallery szálloda az „Artistic Spirit of Budapest” megteremtése jegyében tölt be aktív szerepet a kortárs művészetek ismertségének és elismertségének növelésében. Célunk, hogy szállodánk egyedi szolgáltatásainak köszönhetően valamennyi vendégünk számára élményekben gazdag, emlékezetes pillanatokat szerezzünk.

2012 decemberében nyitotta meg kapuit az első magyarországi MGallery Hotel. Az Accor, mint a világ legnagyobb szállodaüzemeltetője az MGallery szállókat kizárólag különleges és egyedi épületekben nyitja. A felsőkategóriás hotelek vagy építészeti szempontból emelkednek ki, vagy nagyon fontos történelmi háttérrel rendelkeznek, esetleg különlegesek a természeti környezet szempontjából. Budapest első MGallery szállodájának épületében először 118 évvel ezelőtt, azaz 1896-ban fogadtak vendégeket. Ez volt a kor legmodernebb és legelegánsabb szállodája. Itt volt először a városban lift, minden szobában áram, vagy folyó hideg-meleg víz és fürdőszoba. Nem véletlen, hogy a Nemzeti Színház szomszédságában hamar vált a hotel nemcsak a Budapestre látogató külföldiek, de a város művészetek iránt, kultúra iránt érdeklődő közönségének is kedvelt találkozóhelyévé. A Hotel Nemzeti ismét a kulturális élet aktív szereplője, kiállításokat és kulturális eseményeket szervez és otthont ad a Nemzeti Művész Klubnak.

A Hotel Nemzeti Budapest szállodában megcsodálható az eredeti lépcsőház, az ólomüveggel díszített éttermi mennyezet, és velencei tükrök. A XIX. századi hangulatot azonban ma már jól kiegészítik a modern belsőépítészeti elemek, a kortárs festmények és a design tárgyak. A cél az, hogy megőrizzük az értéket, és újra a társasági élet egyik középpontjává tegyük a hotelt, hogy a most betérők is átérezhessék azt, amit az úri közönség egykoron. Az MGallery szállodák vállalása, hogy emlékezetes pillanatokkal ajándékozzák meg vendégeiket. A „Memorable Moments” mottó jegyében működik a Hotel Nemzeti Budapest is.

 

Asztalfoglalás

Írjon nekünk!
Ha szeretne asztalt foglalni, írjon nekünk vagy foglalja le helyét telefonon.
Telefon: 06-1-477-45-00

Hasznostudnivalók

• Ingyen WI-FI vendégeinknek
• Parkolási lehetőség a szálloda mögötti parkolóházban
• Mozgáskorlátozottak számára könnyen megközelíthető

Hírlevél feliratkozás

[contact-form-7 404 "Not Found"]