Telefon: +36 1 477 45 00
1088 Budapest, József krt. 4.Térkép

Desszertbár

Kell egy hely, ahol mindig nyugodtan lehet beszélgetni? Finom sütemények, tea vagy kávé mellett találkozókat szervezni, megállni egy pillanatra a napi rohanásban? Desszertbárunkban minden délután különleges édességekkel várjuk a hölgyeket, és persze az urakat is, és garantáljuk, hogy azon a helyen, ahol a Rigó Jancsi édesség született nem csalódnak majd a többi édes kreációban sem.

A Hotel Nemzeti prímása, Rigó Jancsi szerelmét szerette volna elkápráztatni egy olyan desszerttel, melyet kifejezetten az illető hölgynek kreált a szálloda cukrásza. A kreáció pedig annyira jól sikerült, hogy nemcsak Rigó Jancsi szíve választottját, de a Hotel Nemzeti, majd az ország közönségét is elkápráztatta olyannyira, hogy azóta is töretlen sikernek örvend. Szinte nincs olyan cukrászda hazánkban, ahol nem lehet kapni, és tán nincs is hazánkban olyan édesszájú, aki ne csábulna el olykor-olykor egy Rigó Jancsi süteményre. A csokis csoda, ahogy a szálloda is megújulva, a modern kor ízlésének megfelelően átalakult. de éppen csak annyira, hogy a hagyományos desszert némi kortárs felhangot kapjon.

És hogy még milyen egyéb desszertkülönlegességek kerültek be kínálatunkba? A gasztronómiai élményekhez javasoljuk, hogy keressék a Hotel Nemzeti desszertbárját, és járjanak utána személyesen a süteménykülönlegességeknek. Napi ajánlatunkba minden nap más-más édes csábítást választunk, az aktuális ország tortája pedig elengedhetetlen része desszertbárunknak, így ebben az évben a milotai mézes grillázstorta is megtalálható a Hotel Nemzetiben.

 

Asztalfoglalás

Írjon nekünk!
Ha szeretne asztalt foglalni, írjon nekünk vagy foglalja le helyét telefonon.
Telefon: 06-1-477-45-00

Hasznostudnivalók

• Ingyen WI-FI vendégeinknek
• Parkolási lehetőség a szálloda mögötti parkolóházban
• Mozgáskorlátozottak számára könnyen megközelíthető

Hírlevél feliratkozás

[contact-form-7 404 "Not Found"]