Telefon: +36 1 477 45 00
1088 Budapest, József krt. 4.Térkép

Missziónk

A Hotel Nemzeti Budapest  különleges történelmi múlttal rendelkezik, a 118 éves épület az 1900-as évek elején a művészi világ kulturális központja volt, a művészek kedvenc találkozó helye, a szomszédságában álló Nemzeti Színház kapcsán. A társadalmi élet központja ebben az időben a  színház volt, mint „egyetlen” szórakozási lehetőség a polgárság részére, így a színház köré csoportosult kávézókban, éttermekben, kaszinókban pezsgő élet folyt.

Ezekhez a gyökerekhez szeretnénk visszatérni, a művészeket támogató, gazdag kulturális életnek helyet adni a szálloda falai között, gazdag programokon, találkozók kapcsán.

A szálloda az „Artistic Spirit of Budapest” (Budapest Művészeti Szellemiségéért) jegyében éled újjá. Ahogy a Hotel Nemzeti korábban is meghatározó része volt a magyar kulturális életnek, úgy ezt a pozícióját a jövőben is szeretné megtartani.

Missziónk, hogy helyszínt biztosítsunk a különböző művészeti rendezvényeknek, eseményeknek. A művészetet kedvelők részére kedvelt találkozóhely kívánunk lenni, ezért is vállaltuk, hogy kortárs művészeket mutatunk be, illetve a Nemzeti Művész Klubot is életre hívjuk. A múlt történelmének és a jelenkor modernitásának találkozó pontjává szeretnénk válni, melyek tökéletesen egészítik ki egymást. Különleges és egyedi hangulat alakult ki a szállóban, a múlt gyökerein vibráló, modern helyszínné vált a felújítást követően.

 

 

Asztalfoglalás

Írjon nekünk!
Ha szeretne asztalt foglalni, írjon nekünk vagy foglalja le helyét telefonon.
Telefon: 06-1-477-45-00

Hasznostudnivalók

• Ingyen WI-FI vendégeinknek
• Parkolási lehetőség a szálloda mögötti parkolóházban
• Mozgáskorlátozottak számára könnyen megközelíthető

Hírlevél feliratkozás

[contact-form-7 404 "Not Found"]