Telefon: +36 1 477 45 00
1088 Budapest, József krt. 4.Térkép

Wine Orchestra Party a Mrs Columbo zenekarral

Ön is szereti a jó bort? A finom ételeket? És a jó zenét?

A Wine Orchestra Party ötletét az adta, hogy egy jó borvacsora nem lehet egész a bor zamatát még inkább kiegészítő és teljessé tevő ételek nélkül, de nem lehet egész jó zene nélkül sem. Zenét komponálni borra? Kifejezni a borban, a jó magyar borban rejlő életérzést a zenével? Miért ne? A magyar lélek számára a zene a levegő, a bor pedig a tűz. Éltető energiák. A meghívott zenész nem háttérzenét szolgáltat, egyenrangú szerepet kap. Jól hangzik, ugye?

Ipacs Zsolt boraira a Mrs Columbo prezentált zenei hangulatokat!

Néhány szó a zenészekről:

Mrs Columbo

A Mrs. Columbo megmutatja a jazz napos oldalát! Könnyed, vidám, bohókás, mégis igényes, játékos és kreatív, hiszen a zenekar a rögtönzött zene világából indul ki. Teszi mindezt úgy, hogy a dallamok a nem zeneértő fül számára is ismerősek, hiszen nagyrészt létező ismert dalokat formálnak saját képükre, ám az utóbbi időben saját számaik is készülnek igazi Mrs. Columbo stílusban, mely ötvözi a jazz, a klasszikus zene, a rock és minden a zenekar számára kedves műfaj sajátosságait. A színpadról jókedv, barátság, összetartozás sugárzik. Szeretik egymást, szeretnek együtt muzsikálni.

Dorina, mindig vidám és bájos, de egy szomorú szám közben sírni is tud, Fanni, mindennek tud örülni és szárnyal zongorázás közben, Zsófi pedig stabilitást és erőt sugároz. A fiú dobost a mai estén otthonhagyják a lányok.

Néhány szó a borokról és a borászról:

Ipacs Zsolt

Ipacs Zsolt szerint a borral való találkozás minden ember életében egy pici ünnep. Megnyitja a szívet, szabadjára engedi a lelket és egy szempillantás alatt elvarázsol egy olyan világba, ahol barátságok, szerelmek és célok születnek. Fantasztikus érzés visszagondolni, mennyi kellemes órát éltünk meg együtt szeretetben egy borospohárral a kezünkben.

Zsolt több mint tíz éve készít borokat. Úgy véli, ennyi idő elegendő volt ahhoz, hogy saját maga és sokak örömére egy stílus rajzolódjon ki a borai által.

Hogy mire számíthat, aki kibontja egy borát? Szereti, ha gyümölcsös, egyértelmű ízjegyekkel és könnyedebb savakkal bír. Testes a maga nemében, de a végén nem baj, ha a borász győz. Végtére is a bor van értünk.

A borsor és az ételsor:

  • Vakteszt Cuvée 2011

Csicseriborsó és zöldborsókrém duett jércemellel, pörkölt mogyoróolajjal

  • Ipi Apacs 1 Kékfrankos rosé 2012

Nyúlrilett szarvasgombaolajos, almás zellersalátával

  • Ipi Apacs 2 Pinot Noir rosé 2012

Fűszervajtrió (cékla, royal szezám, Curry Jaipur)

  • Ipi Apacs 3 Cabernet Franc rozé 2012

Paradicsomos mozzarellanyárs Serrano sonkával, bazsalikomos olajjal

  • Titkos Fegyver Pinot Noir 2011

Epervelő kardamommal, csokoládé kehelyben, egy csepp mákolajjal

  • Mrs. Columbo Cabernet Franc 2011

Lágy brie sajt szőlőmagolajos, kakukkfüves kenyérkén

 

 

Asztalfoglalás

Írjon nekünk!
Ha szeretne asztalt foglalni, írjon nekünk vagy foglalja le helyét telefonon.
Telefon: 06-1-477-45-00

Hasznostudnivalók

• Ingyen WI-FI vendégeinknek
• Parkolási lehetőség a szálloda mögötti parkolóházban
• Mozgáskorlátozottak számára könnyen megközelíthető

Hírlevél feliratkozás

[contact-form-7 404 "Not Found"]