modern romantikus könyvek

Modern romantikus könyvek nagy választékban

A romantikus könyvekről általános vélemény, hogy a hölgyek kedvenceinek számítanak, viszont ez nem igazán állja meg a helyét, hiszen a férfiaknak szintén tetszenek ezek az alkotások. A modern romantikus könyvek egyik csodálatos példánya Nicholas Sparks Szerelmünk lapjai című műve. A könyvben a végtelen szerelem szívszorítóan gyengéd történetét követhetjük. Noah Calhoun 1946-ban tér vissza a második világháborúból Észak-Karolinába, ahol a történet elkezdődik.

A 31 éves férfi megpróbálja felvirágoztatni birtokát, de közben állandóan egy szépséges lányra gondol, akivel 14 évvel korábban találkozott. Eddig mindenkinél jobban szerette őt. Mint ahogyan az a modern romantikus könyvek lapjain előfordul, a férfi mindaddig az emlékeinek él, amíg a lány megérkezik a városba. A mesterien szőtt, páratlanul szép szerelmi regényből megtudhatjuk, hogy mi történt velük az elmúlt években, hogyan alakul további életük. A modern romantikus könyvek érdekes témája gyakran még könnyeket is a szemünkbe csal.

Kellemes olvasmány a romantikus regény

Nemcsak ünnepek és nyaralás idején szeretünk olvasni, hanem a dolgos hétköznapokban is jólesik leülni egy kellemes témájú, számunkra érdekes könyvvel. Kimondottan populáris, felüdítő a romantikus regény, aminek az egyik legjobb példánya Jane Austen Büszkeség és balítélet című könyve. Voltaképpen ez szerelmek és félreértések klasszikus meséje a 18. századvégi Angliából, ahol az 5 Bennet nővér élete a férjkeresés jegyében zajlik.

Anyjuk megszállottan biztosítani akarja lányainak a megnyugtató jövőt valami pénzes és lehetőség szerint rangos férfiú mellett. A jó eszű és éles nyelvű Elisabeth azonban szélesebb perspektívákban gondolkozik, amiben az édesapja is támogatja őt. Ez a romantikus regény eredeti hangú, magával ragadó, máig modern történet, amiben napjaink embere is magára ismerhet. Persze, nagyon sok hasonló témájú mű olvasására van manapság lehetőségünk. Rengeteg romantikus regény található meg a könyvüzletekben, valamint rendelhető az interneten keresztül is. Olvasni jó, tegye ezt Ön is!

Szóljon hozzá!