szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás – minden, amit a beavatkozás előtt tudni kell!

A tartós smink olyan kozmetikai eljárás, ami rendkívül népszerű. Ki ne szeretne minden reggel rengeteg időt megspórolni, amit a sminkeléssel tölt? A majdnem kész smink rögtön ébredés utáni elérése rendkívül csábító. Ha még mindig nem tudja, hogy a szemöldök tetoválás megfelelő-e Önnek vagy aggódik az eltúlzott hatás miatt, most segítünk megszabadulni a kételyeitől. Sokakat elriaszt a tévhit, hogy a szemöldök tetoválás örökre megmarad.

Ez egyáltalán nem igaz. Azok az idők, amikor a tartós smink egy tetováláshoz hasonlított, ami csúnya módon változtatta az árnyalatát, szerencsére már régen elmúltak. A változó divatoktól sem kell tartanunk, hiszen nem marad velünk örökre. A hatás 1-2 évig tart. Ezután könnyedén megváltoztathatjuk a formát vagy frissíthetjük a színt. A szemöldök tetoválás különböző technikákkal történik. Némelyik olyan finom hatást kelt, hogy még a világos bőrűeknek, például a szőkéknek is megfelelő lesz. A választott pigmentálási technika és a pigment színe is befolyásolja a végeredményt.

Időt és pénzt spórol a szemhéj tetoválás

Ezt a technikát a külső megjelenés javítására használják és egyre népszerűbbé vált a hölgyek körében. Népszerűségét az idő- (hiszen egy nő már sminkkel kész állapotban ébred) és a pénzmegtakarításnak köszönheti. Ráadásul a rosszul látóknak sem kell mindennap fáradozniuk a tökéletes külsőért. A szemhéj tetoválás a szemceruzával készült sminket helyettesíti. Ha ügyesen csinálják, akkor a pillantást is kifejezőbbé teheti, optikai illúziót keltve a vonalakkal és színekkel.

Az apró tetováló tűk rendkívüli pontossága lehetővé teszi minden részlet tökéletesítését, ami a klasszikus szemceruzával gyakorlatilag lehetetlen. Ráadásul a szemhéj tetoválás mindig a helyén van: nem maszatolódik el, nem kell kijavítani, mindig ugyanolyan formájú és színű marad. Még az esti sminkeltávolítás is teljesen felesleges. A felső vonal tartós sminkeléséhez használt színek lehetnek lágyak, merészek vagy élénkek. A szemhéj tetoválás szélei elkenhetőek, kiemelhetőek vagy lágyíthatóak. Valójában minden a vendég igényeitől függ.

Szóljon hozzá!