haj elvékonyodása

Mi áll a haj elvékonyodása mögött?

Sokan veszik döbbenten tudomásul, hogy az egykor erős és dús hajuk egyre kevesebb lesz. Viszont a haj elvékonyodása nemcsak külső okokra vezethető vissza. Természetesen a hajformázó vasak használata és a túl agresszív anyagokkal történő gyakori festések is okozhatják ezt a tünetet, azonban nem minden esetben. Nyilván vigyázni kell a haj épségére azzal, hogy nem tesszük ki nagyon gyakran durva kémiai és fizikai hatásoknak. A haj elvékonyodása a hajhagymák meggyengült működésére is utalhat.

Ennek jelei a hajhullás, a lelassult hajnövekedés és a hajszálak elvékonyodása. A nők esetében ez a folyamat úgy mutatkozik meg, hogy az elhullt hajszálak helyett, egyre vékonyabbak nőnek vissza, a férfiaknál pedig eleinte az erős haj helyett pihék, majd pedig sajnos kopasz foltok jelennek meg. A haj elvékonyodása a Varga hajerősítő cseppek és sampon rendszeres alkalmazásával visszafordítható. A vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek pótlásával ugyanis a hajhagymák „felébrednek” és elkezdenek újra egészséges hajat produkálni.

A lábszag ellen bárki tud tenni

A lábizzadás kellemetlen tünet, aminek az eredménye a még bosszantóbb lábszag. A lábszag ellen általában mindenki próbál tenni valahogy, hiszen rendkívül frusztráló és idegesítő. Nemcsak a férfiakat, hanem sok nőt is érint bizonyos mértékben. Okozhatja lábgomba, de akár egy szűkebb cipő vagy nem túl jó anyagösszetételű zokni is lehet a ludas a dologban. Fontos, hogy a lábszag ellen felléphetünk természetesen, gyógyszerek nélkül is.

Amennyiben nem áll fenn betegség, akkor a rendszeres tisztálkodás és a ruházat megfelelő megválasztása mellett, jöhet egy olyan szer, ami gyorsan hat a lábszag ellen, mellékhatások nélkül. Ez pedig a Varga lábspray gyógynövényekből, ami csökkenti a lábizzadást és megszünteti a kellemetlen lábszagot, ahogy a bőr repedezettségét is. A hámsérülések begyógyulását is segíti. A Varga lábspray egyedülálló komfortérzetet biztosít a lábnak, ráadásul a hatása már egy hét rendszeres alkalmazás után érezhető.

Szóljon hozzá!