akkus ütvecsavarozó

A szűk helyekre tervezett akkus ütvecsavarozó

Gyakran kell a szakembereknek olyan helyen dolgozniuk, csavarozniuk, fúrniuk vagy épp csavart behajtaniuk, ahol nincs elég hely és csak nehézkesen lehet tenni-venni. Pontosan ilyen helyekre lett tervezve a kompakt akkus ütvecsavarozó, amit könnyen és igazán hatékonyan lehet használni. De melyik mellett érdemes dönteni?

A kérdés jogos, hiszen számtalan modell áll rendelkezésre napjainkban. Aki biztosra akar menni, az AdvancedImpactDrive 18 akkus ütvecsavarozó mellett dönt. Még a legnehezebb feladatokkal is boldogulni lehet ott, ahol amúgy szűkös a hely és a megszokott masinákkal nem sokra menne az ember.

A 155 mm-es fejhosszal rendelkező szerszámot direkt olyan helyekre tervezték, ahol az árammal működő, nagyobb fúrókkal egyszerűen nem lehet még csak elkezdeni sem a munkát, illetve egy sima csavarhúzóval semmire sem mehet a szaki.

Az akkus ütvecsavarozó erőteljes, 130 Nm-es nyomatékával szempillantás alatt elvégezhetők a feladatok, köszönhetően a magas, percenkénti, akár 3200 ütésszámnak. De milyen munkák során érdemes erre hagyatkozni? Fémben és puha, illetve kemény fában egyaránt dolgozni tud az ember ezzel. Ami még fontos, hogy az akkus ütvecsavarozó Syneon technológiája szabályozza az energiafogyasztást az optimális hatékonyság és a hosszabb üzemidő érdekében.

Beton fúrószár: a legkeményebb anyag sem okoz problémát

A betonba való fúrás a megfelelő szerszám és tartozék nélkül egyenesen lehetetlen. Persze, ha adott az erős fúró és az ahhoz passzoló beton fúrószár, akkor máris sokkal könnyebb dolga van a szakértőnek. Egy megbízható kiegészítő a Bosch SDS-Max beton fúrószár, ami képes a legkeményebb betonnal is megbirkózni.

A négy élű élkiképzés miatt nincs elakadás, illetve a SpeedX kialakítás a vasaltbetont is legyűri. Kiváló tulajdonságokkal bír a Max-8x beton fúrószár: a 4 élű, tömör keményfém fej kialakítása mindenképp az előnyök közé sorolható. Ez garantálja a kivételes teljesítményt és a kopásálló jelleget. A központosító csúcs segít a fúrás precíz megkezdésében, így biztosítva a pontos furatok készítését.

Szóljon hozzá!