Brigéciol D3 a motortér és alváz tisztításához

Lehet, hogy első hallásra nem tűnik túlságosan lényegesnek, azonban néha bizony szükséges a motortér átmosása. Nem csupán azon maximalistáknak fontos ez, akik a kocsi minden részét tisztának és ápoltnak szeretnék látni. A Brigéciol D3 képes olyan helyeken is eltávolítani a szennyeződéseket, ahová a kíváncsiskodó szemek nem látnak be.

Lényege, hogy nagyon kíméletesen bánik a motortér minden elemével, azonban egy másodpercig sem kíméli a koszt. Jogos persze a kérdés, hogy miért is annyira fontos a motortér és az alváz mosása? Főleg a tél időszakot követően, tavasszal válik ez esedékessé, amikor a felgyűlt zsíros, kormos, sós lerakódásokat a motorról, motortérből, lemezekről igenis megéri eltávolítani.

Ha ilyen feladat elé néz a járgány tulaja, akkor jó, ha ezt a megfelelő helyen végezteti el, vagy ha saját maga végzi a feladatot, akkor profi eszközöket és tisztítószert használ hozzá, mint a Brigéciol D3. Érdemes jó alaposan bekenni a Brigéciol D3 segítségével a megtisztítani kívánt felületeket és várni negyed órát. Ezt követően vízsugárral tisztára moshatók a piszkos alkatrészek.

Szóljon hozzá!