kerti grill

Kerti grill megválogatott alapanyagokból

Az ételek elkészítésének legősibb módja a grillezés, ami napjainkban is virágkorát éli, hiszen amikor a családok, baráti társaságok összejönnek, akkor mindig készítenek valami finom harapnivalót. A társaság középpontja a kerti grill, függetlenül attól, hogy ez állandó vagy mobil alkalmatosság. Az utóbbinak talán több előnye van, mert szabadon mozgatható, költöztethető, így a grillmester együtt lehet a vendégekkel. Ráadásul nemcsak sütő, hanem asztal is, ennek köszönhetően a grillezés valódi közösségi tevékenységgé alakulhat.

Többféle kerti grill található a benkel.hu webáruház gazdag kínálatában. Ide mindenképpen érdemes ellátogatnia, ha ilyen fajta sütőt szeretne beszerezni. A cég saját tervezésű, gondosan megválogatott alapanyagokból készült termékeket kínál eladásra, amelyek egyáltalán nem nevezhetőek tömegcikkeknek. Azért gondoljunk bele, ha kerti grill megvétele a célunk, akkor célszerű a legjobb minőséget választanunk, hiszen ilyen eszközt nem veszünk minden évben, hanem hosszú időre!

Remek választás a nagy teljesítményű vízteres kandalló

Otthonunk melegét a téli időszakban a kandallók biztosítják, kiegészítő fűtésként, de ha a megfelelő modellt választjuk, akkor az képes kiszolgálni teljesen a ház központi fűtését. Az említett cég által forgalmazott nagy teljesítményű vízteres kandalló pontosan ilyen, emellé nem szükséges egyéb fűtési megoldás. Ezek szerkezete egy alsó tűztérből és a rászerelt víztartályból áll, ugyanakkor kombinálható alsó víztérrel is. A vízteres tűztérbetéteknél megkülönböztethetünk vízoldali és légfűtő teljesítményt.

A légfűtő a telepítés helyiségében hasznosul, a vízoldali teljesítmény pedig a hőleadó egységeken keresztül juttatja el a megtermelt hőt. Tehát a legjobb választás egy nagy teljesítményű vízteres kandalló, ha azt akarjuk, hogy az egész házat egyetlen berendezéssel tudjuk fűteni. A jó döntéshez szükség van néhány paraméterre, úgy mint a fűtendő légtér mérete, a számított hőszükséglet, a kémény nagysága, a hőleadók milyensége, mennyisége. Hosszú évekig kiszolgál a nagy teljesítményű vízteres kandalló.

Szóljon hozzá!