kerti grill

Kerti grill az ízletes ételek szolgálatában

A szabadban készített ételek sok család és vendéglős kulináris hagyományának részévé váltak. A barbecue népszerűsége hazánkban is egyre nagyobb lendületet vesz. Ez a technológia fejlődésének és a kínálat megfelelő bővülésének köszönhető. A kerti grill modern alternatívát jelent az egyre kevésbé népszerű nyársakkal szemben. Csökkenti az olyan szabadtéri ételkészítéssel járó gondokat, mint a megfelelő hely kiválasztása, a fa előkészítése, a tűz meggyújtása stb.

Telepíthetjük az udvaron egy faház mellett vagy a ház közelében és különböző termékekkel kísérletezve fejleszthetjük a konyhai készségeinket. Az eredmény mindig egy ízletes étel lesz, a tűz enyhe, természetes ízével. Minden kerti grillnek megvannak a maga egyedi jellemzői. A gázgrillek sajátossága, hogy gyorsan felmelegednek a kívánt hőmérsékletre és pontosan szabályozhatóak. A faszenes kerti grillek viszont nagyon kompaktak, hordozhatóak és nem igényelnek gázt vagy áramot. A faszénparázson sütött ételek enyhe, páratlan füstös ízzel rendelkeznek.

A beépíthető kandallóbetét kis helyiségekbe is ideális

A mai világban minden arról szól, hogy okosan használjuk ki az életterünket, még akkor is, ha nagy házunk van. Egy beépíthető kandallóbetét tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe és nem foglal sok helyet, ami különösen jól jön, ha lakásban élünk. Természetesen a modern, vékony falakba nem lehet kandallót építeni, de számos műszaki és tervezési megoldás létezik arra, hogy a hátrányokat előnyökké alakítsuk. Például kétoldalas tűzteret is felszerelhetünk.

Ha a kandallót a bútorba szeretnénk beépíteni, akkor előzetesen konzultáljunk a szakemberekkel, akik ezt elvégzik, de választhatunk velük együtt megfelelő bútorokat. A beépíthető kandallóbetét közvetlenül egy erre a célra készített portálba is beszerelhető. A tűztér kiválasztásakor nagyon fontos, hogy előzetesen döntsünk a tüzelőanyagról és a kályha típusáról. A beépíthető kandallóbetétek nagyon változatosak, ezért mind klasszikus, mind modernebb kivitelben megtalálhatóak. Ezek a termékek nagy hatékonysággal rendelkeznek, így segítenek a rezsi költségek csökkentésében is.

Szóljon hozzá!