fűtési keringető szivattyú

Fűtési keringető szivattyú alacsony energiaigénnyel

Nagyon fontos, hogy hatékonyan működjön a ház fűtési rendszere, mert csak így lehet megfelelő hőmérsékletet biztosítani költséghatékony módon. A rendszer hatékonyságát jelentősen befolyásolja, hogy milyen fűtési keringető szivattyú kerül használatba, ami mozgatja a fűtőközeget a vezetékekben és a fűtőtestekben.

Kiváló és megbízhatóan működő szivattyúk fedezhetőek fel a szivattyuoutlet.hu webshop kínálatában. Például a készleten lévő Grundfos ALPHA1 L semmilyen téren nem okoz csalódást, hiszen praktikus kialakítású és többféle üzemmódban működtethető. Ez a fűtési keringető szivattyú elengedhetetlen részét képezi egy mai modern fűtési rendszernek.

Kompatibilis a kazánok 95%-val, kompakt kialakítást kapott, így ennél a modellnél adott a széleskörű felhasználás. A gyártók ellátták egy PWM csatlakozóval is, amivel a kazánok modulációs jeleit képes fogadni. Alacsony zajszinten működik a Grundfos ALPHA1 L fűtési keringető szivattyú, aminek az energiaigénye is rendkívül alacsony. Ezért több szempontból is ideális választás.

Szóljon hozzá!