elektromos robogó

Miért szeretjük annyira az elektromos robogót?

Már egy ideje komolyan fontolgatja a közlekedési szokásainak megreformálását? Az elektromos robogó remek választás abban az esetben, ha a zöld mindennapok jegyében fenntartható és környezetbarát megoldást keres. Az elektromos közlekedés szerencsére már hazánkban is hódít, egyre többször találkozhatunk a közutakon zöld rendszámú járművekkel.

Minek köszönheti az elektromos robogó egyre növekvő népszerűségét? Nos, az egyik legvonzóbb tulajdonsága a már említett előnyös fenntarthatóság. Összehasonlítva az elektromos robogót egy teljesítményben ahhoz közel álló hagyományos üzemanyaggal működő járművel, az derül ki, hogy az előbbi üzemeltetése tizedannyiba kerül, mint az utóbbié.

A károsanyag-kibocsátás és a zajszint vonatkozásában is az elektromos robogónak jár a pirospont. Nem szennyezi a környezetet, rendkívül csendes, így a városi zajt sem növeli, emellett pedig a ruhánkat sem teszi büdössé, hiszen nem ereget kellemetlen szagokat. Városi szuperhős, egyetlen töltéssel akár 100 km megtételére is alkalmas.

Szóljon hozzá!