fürdőruha anyag

Nem átlátszó fürdőruha anyagok

A strandruházat készítéséhez használt szövetnek vízállónak, kényelmesnek, rugalmasnak és mégis a testhez simulónak kell lennie. A pamut, az egyik legnépszerűbb fürdőruha anyag, de nem az egyetlen. A műszálas lycra szövet szintén rendkívül rugalmas és tartós. Ideális fürdőruhákhoz, sportruházathoz és számos hétköznapi ruhadarab rugalmas kiegészítőjeként is. Főleg poliészterből, de elasztánból is áll, ezért az összetevők százalékos arányától függően, a termék grammaránya változhat.

A kínálatunkban található lycra fürdőruha anyag széles szín- és mintaválasztékban kapható. Ez azt jelenti, hogy mindenki biztosan megtalálja a neki tetszőt álmai fürdőruhájának elkészítéséhez. A spandex a másik textil, amiből a fürdőruhákat nagyon gyakran varrják. A kínálatunkban elérhető spandex nagyszerűen kombinálható más anyagokkal. A fürdőruha anyagok tekintetében, a leggyakoribb a spandex és a nylon kombinációja, ugyanis hosszában és keresztben is jól nyúlnak. Ezek súlya befolyásolja a késztermék átláthatóságának mértékét.

A pamut frottír allergiásoknak is ajánlott

A kínálatunkban kapható legtöbb szövet kizárólag természetes szálakból készül. Nincs ez másképp a pamut frottír esetében sem, ami kissé bolyhos, azaz nagyon rövid, kiálló szálakból álló jellegzetes réteget képez a felületén. Ezek azok, amelyek a szövet felületének hatékony növelésével garantálják a nedvesség felvételét, lehetővé téve, hogy a frottírszövetet törölközők vagy fürdőköpenyek anyagaként használják. A fent említett előnye mellett, a pamut frottír rendkívül puha és kellemes tapintású. Ezáltal ideális a bőrrel közvetlenül érintkező termékekhez.

A felsorolt tulajdonságok azt jelentik, hogy a frottírt a leggyakrabban olyan termékek előállításához használják, amelyeket arra terveztek, hogy felszívják a nedvességet. Puha voltának és a kizárólag pamut használatának köszönhetően, ideális a bőrrel való érintkezéshez. A pamut biztosítja, hogy az anyag jól lélegzik, ami szintén nagy kényelmet biztosít. A pamut frottírt többek között gyermekeknek szánt termékek, például ágyneműk vagy ágytakarók varrására is használják.

Szóljon hozzá!