Igazán kellemetlen, amikor egy hotelben nincs fűtés

Egy hotelt vezetni nem egyszerű feladat, rengeteg dologra oda kell figyelni. A szobáknak mindig rendezettnek kell lenniük, és az is fontos, hogy technikai problémák se merüljenek fel. Persze néha nem lehet kikerülni a dolgot, de olyankor mindig felkészültnek kell lenni, hogy legyen megfelelő szakember, akit hívhatunk. Ezzel én is tisztában voltam, azonban nem könnyű megtalálni azt a szakembert, aki valóban jól végzi a munkáját, elérhető, hogyha sürgős esetről van szó. Rengeteg rossz tapasztalttal gazdagodtam a szálloda vezetői karrierem során, ami a szakembereket illeti.

Azonban nem olyan rég az egyik törzsvendégünk kihúzott a bajból. Történt ugyanis, hogy elromlott a fűtés, ami egy hotelben – ráadásul télen – nagyon kellemetlen. Éppen a hotelben volt az egyik kedvenc törzsvendégünk, és látta, hogy hiába hívom nem veszi fel a szerelő a telefont. Sajnos akkoriban ő volt az egyetlen szerelő, akit találtunk. A törzsvendégünk azonban mondta, hogy tegyünk próbát a vizgazfutesszerelo24 szakembereivel. Elmesélte, hogy neki rengetegszer segítettek már, amikor kellemetlen helyzetbe került vagy fűtés, vagy a vízvezeték miatt.

Egy jó törzsvendég aranyat ér!

Megköszöntem a törzsvendégnek a tippet, és azonnal felhívtam a vizgazfutesszerelo24 szolgáltatást. Azonban kevés reményem volt, hogy azonnal tudnak segíteni, hiszen a téli időszakban ezek a szakemberek gyakran túlterheltek. Legnagyobb meglepetésemre azonban rögtön felvették a vizgazfutesszerelo24.hu-nál a telefont. Rövid beszélgetés után biztosítottak róla, hogy küldik hozzánk az egyik szakemberüket, aki hamarosan megérkezik. Megköszöntem a vizgazfutesszerelo24 kollégájának segítségét.

Nem sokkal később valóban megjelent a szerelő. Meghallgatta, hogy miket tapasztaltam a fűtés rendszerrel, majd munkához látott. Nem sokkal később mondta, hogy megtalálta a hiba forrását, szerencsére nincs nagy baj. Némi idő elteltével végzett is a munkával.

Az élet visszatért a hotelbe, ahogy a fűtés lassan újra működésbe lépett. Hálásan megköszöntem a vizgazfutesszerelo24 csapatának a segítséget, és nem győztem dicsérni a hatékonyságukat és a profizmusukat. A vendégek is megkönnyebbülten lélegezhettek fel, és elismerően beszéltek a szakemberek gyorsaságáról és hozzáértéséről.

Mindig legyen kéznél egy jó szakember elérhetősége

Szerencsére a későbbiek során már nem volt probléma a fűtéssel, de azért jól látható helyre feljegyeztük a vizgazfutesszerelo24 elérhetőségét, hogy a későbbiekben ott legyen, ha szükség lenne rá.

Mindenkinek ajánlom őket, főleg, ha sürgősen kellene egy igazán jó szakember!

Szóljon hozzá!