kerti grillsütő

A többfunkciós kerti grillsütő előnyei

Akárhova is utazna az ember, biztosra veheti, hogy a nyílt tűzön való sütögetés most is mindenhol elterjedtnek számít. Manapság persze modern eszközökkel történik, akárcsak a kerti grillsütő segítségével. Magyarországon rengeteg háztartásban egy alapvető eszköznek bizonyul ez.

A magyarok szeretik a szabadnapjukat, hétvégéjüket a barátokkal, családdal és rokonokkal tölteni úgy, hogy közben a kerti grillsütő tüze órákon keresztül ég, biztosítva a páratlan fogásokat. Nem csupán az állandó, fix helyen lévő változatok kedveltek, hanem a mobil, kerekekkel rendelkező típusok is, amiket ugye ennek köszönhetően a kert egyik részéről a másikba lehet vinni.

Arról az óriási előnyről nem lehet megfeledkezni, hogy a kerti grillsütő a közösségi programok szerves része is lehet. Nincs is annál jobb, amikor az emberek együtt sütögetnek és beszélgetnek a kertben, kiélvezve a finom, jól megsütött zöldségeket és húsokat, illetve egyéb ínyencségeket.

Vannak már modellek, amik nagyobb társaságoknak is tökéletes megoldást nyújtanak. Létezik többfunkciós kerti grillsütő is. Mit jelent ez? Nos, a megszokott rácsos sütés mellett, bátran alkalmazható bográcsozásra, szalonnasütésre és még kürtöskalács készítésre is.

A 21. században is jó választás az öntvény kandalló?

Az öntöttvas kandallók égőterének az elemei automata gép öntéssel készülnek. A Benkel csakis hazai alapanyagokra alapoz az öntvény kandalló megépítésekor. Tökéletesen beválik ez azoknak, akik a minőséget és a megbízhatóságot helyezik az első helyre, a legfőbb követelményeket illetően.

Nyilván adott még az a tartósság, aminek köszönhetően évtizedeken keresztül ki lehet használni a berendezés többi előnyét. A Benkeltől megvehető öntvény kandalló esetében adottak a bordázattal ellátott, lemezgrafitos szürkevas öntvény oldal, hátlap, tető, ajtó, keret és rostélyszerkezet.

Nem mellesleg a szerkezet részét képezi az öntény huzatszabályszó pillangószelep, ami a frontrészről irányítható. Ami a modern jelleget igazolja, az a primer és szekunder égésszabályozás, amivel sokkal környezetkímélőbb módon történik az égés.

Szóljon hozzá!