A dobogó legfelső fokán

A szlovéniai, többek között csomagtér tálca gyártással foglalkozó Gledring cég, hosszú évek tapasztalatával felvértezve, felkészült és elkötelezett szakemberei révén nemzetközileg is elismerten, magas színvonalú termékeket tud felmutatni az autótartozékok gyártása terén.

Egyik ilyen kiváló minőségű termékük a kettős peremű gumi csomagtér tálca. A Gledring csomagtér tálca végső kialakítását természetesen hosszas fejlesztési folyamat során nyerte el. A környezetbarát és amellett rendkívül előnyös tulajdonságokkal bíró alapanyag, valamint az innovatív formatervezés jelentős mértékben járultak hozzá a sikerhez. Mert ez a csomagtér tálca valóban sikerproduktumként könyvelhető el.

A Gledring csomagtér tálca formatervezése nem lehetett volna teljes a vásárlói igények előzetes és alapos feltérképezése nélkül, s ezt utólag a felhasználói elégedettséget tükröző visszajelzések maximálisan igazolják. Az elégedettség pedig nem véletlen, hiszen ez a nívós csomagtér tálca nem csupán teljes körű védelmet biztosít mindenféle típusú személygépkocsi  rakterében, egyúttal annak optimális kihasználását is elősegítve, hanem esztétikus külsején is szívesen megpihen tulajdonosának szeme. A Gledring csomagtér tálca ilyen hosszas méltatása talán indokolatlan dicsérethalmaznak is tűnhet, ám nem szabad megfeledkezni arról, hogy rangos szakmai elismerés emeli ki ezt a kiváló produktumot kategóriájának többi terméke közül.

A multi funkcionalitást és esztétikumot magas szinten ötvöző csomagtér tálca ugyanis megkapta az Autobild autóipari díját. Ez a kiadvány az iparág legnevesebb ilyen magazinja, mely az innovativitás és dizájn igen magas mércéjét képviseli. A díjat pedig az elégedett felhasználók szakmai elismerése erősítette meg. S ha már a multi funkcionalitás említésre került, hadd essék pár szó arról is, mi eredményezi valójában, hogy a Gledring cég csomagtér tálcája ilyen nagyfokú elégedettségnek örvend. A személygépjárművekbe való kifogástalan illeszkedés, a strapabíró és csúszásmentes gumi alapanyag, az eredeti lökhárítóvédő tartozék: íme, néhány előnyös tulajdonság a teljesség igénye nélkül.

Szóljon hozzá!