Hogy a hotelből haza is a saját autónkkal mehessünk…

Velünk megtörtént nemrégiben, hogy autónk elhanyagoltsága miatt hoppon maradtunk, és bár az ország túlvégében található szállásunkra még könnyen eljutottunk, de haza már nem. Ahhoz már kellett az autómentő és vonatozhattunk a poggyászainkkal!

Nem is értem, miért csináltam ezt… Motormániás vagyok, de az autóra csak egy használati tárgyként tekintettem mindig. Sajnos. Pedig, ha már eleve sokszor rendeltem sok mindent az olajwebshop.hu-ról, nem csak a motorhoz kellett volna, eddig sem. Hisz ebből a webboltból mindent lehet mindenhez, az egész csak rajtunk múlik. Nem csak személygépkocsikhoz, hanem komolyabb haszongépjárművekhez is, mondjuk.

Mostantól mindig figyelek, főleg az ilyen alapvető fontosságú dologra, mint az amortizációmegelőző, a motornak megfelelő védelmet nyújtó autó-motorolajra is. Mert nem a motorkerékpárommal való foglalkozást vittem túlzásba, hanem tényleg a kocsival való törődés terén mulasztottam, ami így tudott akkora kárt okozni, hogy már szerelőre volt szükség, nem volt elég újratölteni az olajat. Ha ezt nem tesszük meg és a „lerobbanást” meg is ússzuk, autónk üzemanyagfogyasztása is jelentősen nőhet például az ilyen típusú felelőtlenség miatt. Szóval, ha nem akarunk később nagyon a pénztárcánkba nyúlni, nyúljunk hamarabb és csak kicsit. Az olajwebshop.hu-nál még termékgarancia is van, és az akciókat is érdemes figyelni a főoldalon.

Kicsit azonban hadd folyjak bele a történetembe, mert tanulságos…

Én azok közé tartozom, akinek annyira elfogultan meséltek a motoros társai anno egy bizonyos motorolaj gyártóról, hogy kifejezetten aszerint a márka szerint kezdtem nekiállni keresgélni, mi lesz jó választás a motoromba. De legyen szó akár autóról, akár egy olyan motorolajválasztási metódusról, hogy még nincs is elképzelésünk ilyen téren, előzetesen a kívánt minőségről, csak épp most vásároltunk egy motorkerékpárt, lesz megoldás a biztos kézzel történő olajbeszerzésre! Az olajwebshop.hu olyan kereskedői weboldal ugyanis, amelyen keresztül mindenféle irányba elkezdhetünk tájékozódni. Mint mondtam, nekem eleve a motul olajválasztó kellett. Mert a Motul tényleg a motormániás barátaim kedvence! Nem csak motul olajválasztó található azonban az általam emlegetett kereskedőnél! (Akik irányába pedig én lettem mostanra pozitívan elfogult, mert mindig időre, nagyon jó kondíciókkal tudok azóta az említett eset óta, immár gyakrabban vásárolni. Sosem futok ki az időből, pedig nem szokásom sajnos a gondos tervezés.) A motorolaj keresőjükön belül, ha a márka-logókra kattintunk, minden gyártóról fogunk kapni egy kisebb leírást. Aminek alapján megismerhetjük annak erényeit. Nos, ez végképp jó azoknak, akiknek nincsenek mániákus hobbista barátaik, akik rábeszélik valamire. Ha szimpatikus nekünk egy márkaleírás, akkor az adott gyártói honlap motorolaj-keresőjére közvetlenül eljuthatunk innen, a webshopos oldalról. Ott pedig többnyire elég megadni autónk, motorunk, bármilyen járművünk nevét, egyes paramétereit (mikor gyártották például), és máris kapunk egy listát az ahhoz elérhető termékekről. Amik nekünk a legjobbak lehetnek. Az olajwebshop.hu pedig nagyszerű beszerzője ezeknek a dolgoknak.

Innentől tehát, mindenben, én már csakis a gyári motorolajok nagy híve leszek. Naptárban vezetem, mikor lesz legközelebb, és majd azután dolgom ezzel és melyik itthoni járműhöz mikor szerezzek be valamit. Ha elfelejteném, akkor is rögvest itt a futár 1-3 napon belül, szóval nyugodtan alszom. Nagyobb csomagszállítmány esetén még a raklapos áruszállítás is megoldottnak tekintett (némi ügyfélszolgálatos egyeztetés után), akár 500 kilóig. Hogy honnan? Természetesen mindig az olajwebshop.hu-ról! Más nekem már szóba sem jön.

Szóljon hozzá!