bombay gin

Fényűző megjelenése van a Bombay Ginnek

A híres zafírról elnevezett egyedülálló szeszesital jellegzetes aromával és ízzel rendelkezik. Nem csoda, hogy a Bombay Gin a világ legjobb italok listáján előkelő helyen áll. A középkori Angliában a gint leginkább a kalózok és az alsóbb osztályok tagjai fogyasztották.

Nagyon ritkán készített valaki igazán jó minőségű, a magas rangú urak figyelmét érdemlő terméket. Ma is sokan gyártanak gint, de nem mindegyiket lehet joggal az elit italok közé sorolni. Világszerte legfeljebb egy tucat márka kerülhet fel a legkiemelkedőbbek listájára. A Sapphire névre keresztelt Bombay viszonylag fiatal márka, ami komoly hírnévvel rendelkezik. Az egyedülálló termék 10, a világ különböző részeiről gyűjtött összetevőből áll.

A Bombay Gin fő összetevői a következők: borókabogyó, koriander, keserű mandula, citromhéj és édesgyökér. Az eredeti recept és a szokatlanul lenyűgöző íz mellett, az italnak rendkívüli megjelenése is van. A Bombay Gin palackja egy kék zafírra emlékeztető világoskék téglalap üveg. Maga a folyadék belül átlátszó.

Szóljon hozzá!